Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Canada

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Silver Star

Wintersport Silver Star

Gelegen in de Okanagan Valley, op iets meer dan een uur rijden van Kelowna Airport en 25 minuten van Vernon, ligt het sprookjesachtige en kleurrijke Silver Star.
Toen men begon te bouwen in Silver Star werd er een wet ingesteld waarbij elk gebouw in het dorp minstens drie kleuren moest hebben. Jaren geleden is deze wet afgeschaft, maar nog steeds zorgt iedereen die een huis bouwt in het dorp ervoor dat deze drie kleuren heeft. Silver Star ligt qua hoogte halverwege het skigebied en doet door de kleurrijke en in victoriaanse stijl gebouwde huizen westernachtig aan. Het dorp bestaat uit één hoofdstraat die autovrij is en waar de meeste restaurants, winkeltjes en bars zich bevinden. Hier vindt u ook de supermarkt en gezellige plekken om koffie te drinken. Breng zeker ook een bezoek aan Bugaboos, een bakkerij die wordt gerund door het Nederlandse echtpaar Frank en Caroline en waar u ontzettend veel keuze heeft uit de meest heerlijke broodjes en gebakjes. Veel vakantiehuizen, townhomes zoals men deze in Canada noemt, liggen in de wijk The Knoll. Loop hier 's avonds een rondje en verbaas u over de prachtige huizen die hier staan! Daarnaast wordt er nog een nieuwe wijk bijgebouwd op de berg, genaamd Alpine Meadows. De meeste accommodaties in Silver Star zijn ski-in, ski-out, waardoor u 's ochtends zo op de piste staat. Met een gemiddelde sneeuwval van zo'n 7 meter per jaar zal u in Silver Star nooit hoeven te twijfelen aan de sneeuwzekerheid.
lees meer
verberg


Wintersport Silver Star Canada - de beste skivakantie - Skien in Canada

3 accommodaties met in totaal 540 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Silver Star Snowbird Lodge****
Vrij nieuwe (gebouwd in 2006) en luxe résidence, gelegen aan de piste. Het paradepaardje van Silver Star met stijlvol ingerichte appartementen met eigen hot tub op het balkon.
Bezetting: 1 t/m 6 pers.
Verzorging: Logies
06 januari 2018
vanaf €

kies links een verfijning
Silver Star Firelight Lodge****
Firelight Lodge is een compleet nieuwe accommodatie van Silverstar Resorts, geopend in de winter van 2009. U verblijft hier in luxe en zeer ruime appartementen en u skiet zo van en naar uw appartement.
Bezetting: 1 t/m 6 pers.
Verzorging: Logies
13 januari 2018
vanaf €

kies links een verfijning
Silver Star Lord Aberdeen Apartment Hotel***
Het Lord Aberdeen apartment hotel is gelegen in het hart van het Silverstar Mountain Resort aan de besneeuwde Main Street van het dorp en beschikt over warm ingerichte appartementen.
Bezetting: 2 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
13 januari 2018
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Inschrijven nieuwsbriefLike us op facebook!

Populair Hotel


10:55:09 | 3,68 | -Canada-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch