Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Canada

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Revelstoke

Wintersport Revelstoke

Revelstoke Mountain Resort is het jongste ski resort van Canada. Het is gelegen aan de voet van Mount MacKenzie, in het hart van de spectaculaire Selkirk en Monashee Mountains. Enkele jaren geleden is men begonnen met de bouw van dit ski resort. Het is nieuw, fris en in moderne stijl gebouwd.
Revelstoke Mountain Resort is het walhalla voor heli-skiërs en snowcat-skiërs (met een pistebully op zoek naar 'fresh tracks'). Elk jaar komen er meer dan 8000 heli- en snowcatskiërs naar Revelstoke om het ultieme wintersportavontuur te beleven. Het ski resort ligt op tien minuten rijden van de stad Revelstoke. U rijdt het ski resort binnen en aan de linkerkant ziet u direct waar u moet wezen: het Sutton Place Hotel en de Village Lodge. Deze ligt aan de voet van de Revelation Gondola. In de village lodge worden de liftpassen verkocht, vindt de materiaalhuur plaats en voor het reserveren van activiteiten en skilessen is een speciale desk van het Revelstoke Outdoors Centre ingericht bij de entree van het Sutton Place Hotel. In de winkel kunt u terecht voor de nieuwste kleding op wintersportgebied en in het Rockford Restaurant worden de hele dag door gerechten geserveerd van ontbijt, lunch tot diner. Ook voor een goede kop koffie kunt u hier op het terras genieten van de zon en het indrukwekkende uitzicht over de prachtige bergen rondom het dorp. Revelstoke heeft ambitieuze uitbreidngsplannen om uit te groeien naar een topbestemming. Het oude, historische Revelstoke is prachtig gelegen in de vallei aan het Lake Revelstoke. Er zijn talloze winkels en restaurants en u vindt hier meerdere grote supermarkten.
lees meer
verberg


Wintersport Revelstoke Canada - de beste skivakantie - Skien in Canada

3 accommodaties met in totaal 342 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Revelstoke Sutton Place Hotel***
Prachtige lodge aan de voet van de piste met outdoor hot tub van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de Monashee Mountains.
Bezetting: 2 t/m 6 pers.
Verzorging: Logies
09 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Revelstoke Hillcrest Hotel***
Dit 3 sterren hotel biedt verschillende type kamers met voor elk reisgezelschap wat wils. De faciliteiten en ligging zorgen voor een perfecte uitvalsbasis voor uw wintersportvakantie in Revelstoke.
Bezetting: 2 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
09 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Revelstoke Sandman Inn**
Dit prachtige hotel biedt 177 kamers en is gelegen in het gezellige centrum van Revelstoke.
Bezetting: 2 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
09 december 2017
vanaf €

Klik voor de prijzen en beschikbaarheid van 54 reizen
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Inschrijven nieuwsbriefLike us op facebook!

Populair Hotel

Open fotoboek
Open fotoboek
Revelstoke ›

10:56:24 | 2,9 | -Canada-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch