Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Canada

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Red Mountain

Wintersport Red Mountain

Red Mountain Resort is gelegen in de South Kootenay regio en wordt zeer terecht ook wel de 'hidden jewel' van British Columbia genoemd. Het kleine, maar mooie en knusse ski resort is gebouwd aan de voet van de berg en biedt alle faciliteiten voor een ideaal wintersportverblijf.
De ontzettend behulpzame en gastvrije bevolking in Red Mountain zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt in het ski resort. Bij aankomst wordt u van harte welkom geheten bij het ophalen van de sleutel van uw accommodatie en alles wordt helder uitgelegd. Vrijwel alle accommodaties liggen aan de piste en beschikken over ski-in ski-out. In de daylodge, aan de voet van de berg, worden de liftpassen verkocht en hier kunt u terecht met al uw vragen omtrent het skigebied. Op de 1e verdieping van de day lodge zit Sourdough Alley waar ontbijt en lunch te verkrijgen is. Op het grote terras heeft u prachtig uitzicht over de pistes. Rafters Lounge bevindt zich op de 2e verdieping van de daylodge. Deze lunch/apres ski bar bestaat al meer dan 60 jaar en door het gebruik van veel hout en het wat lagere plafond voelt deze lounge gelijk gezellig en warm aan. RED Sports ligt naast de day lodge en is de plek waar u terecht kunt voor materiaalhuur. Loopt u nog één deur verder dan komt u terecht bij de enige souvenir/wintersport winkel in het ski resort. Op vijf minuten rijden van Red Mountain Resort ligt het oude mijnstadje Rossland, ook wel de Golden City genoemd. Meer dan 100 jaar gelegen werd hier goud gevonden waardoor men vanuit alle windstreken naar Rossland kwam. Tegenwoordig is het een gemoedelijk dorp met een lange hoofdstraat waar leuke winkels, een grote supermarkt en gezellige restaurants en bar aan liggen.
lees meer
verberg


Wintersport Red Mountain Canada - de beste skivakantie - Skien in Canada

2 accommodaties met in totaal 289 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 2
Red Mountain Red Mountain Resort Lodging***
Prachtige luxe appartementen aan de voet van het skigebied met volledig ingerichte keukens en private hot tub op het balkon!
Bezetting: 1 t/m 8 pers.
Verzorging: Logies
31 maart 2018
vanaf €

kies links een verfijning
Red Mountain Prestige Mountain Resort Rossland****
Dit prachtige hotel is gelegen op slechts 5 minuten rijden van het skigebied Red Mountain en bevindt zich midden in het centrum van het authentieke Rossland. Ruime, modern ingerichte hotelkamers.
Bezetting: 2 t/m 4 pers.
Verzorging: Logies
09 december 2017
vanaf €

Klik voor de prijzen en beschikbaarheid van 51 reizen
resultaat 2

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Inschrijven nieuwsbriefLike us op facebook!

Populair Hotel


10:57:44 | 2,71 | -Canada-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch