Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Canada

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Kimberley Alpine

Wintersport Kimberley Alpine

Kimberley Alpine Resort is een klein ski resort aan de voet van de berg met ski-in ski-out accommodaties. Op 5 minuten rijden van het ski dorp ligt Kimberley, wat ook wel de Bavarian city of the Rockies of Little Germany wordt genoemd.
Kimberley Alpine Resort behoort tot de Purcell Mountains, gelegen in de Kootenay Rocky Mountain. Er heerst een ontspannen, knusse sfeer wat mede veroorzaakt wordt door de kleinschaligheid van dit ski resort en de vele zonuren waar men hier van kan genieten. U rijdt het dorp binnen via een laan met gigantische townhomes, prachtige houten chalets en huizen met gekleurde daken. En schrik niet van de herten die hier regelmatig de weg oversteken of in de berm staan te grazen. Het dorp is rond de voet van de berg gebouwd. Op het grote plein aan de piste tussen de Trickle Creek Lodge en de Polaris Lodge, genaamd de Plaza, is een gezellig terras neergezet en regelmatig vinden hier evenementen plaats. In de day lodge, naast de Polaris Lodge, kunt u terecht voor liftpassen, materiaalhuur en lunch. Rondom het plein liggen nog een leuk winkeltje en het kantoor van de skischool. Voor een dag ontspannen of één van de vele behandelingen kunt u een bezoek brengen aan de Mountain Spirit Resort & Spa, gelegen naast de Trickle Creek Lodge. In Kimberley is een Paralympic Conference Centre aan de piste (training- en vergadercentrum specifiek voor paralympische athleten). Er rijdt een shuttle van het skidorp naar Kimberley, een oud mijndorpje. Hier vindt u een grote supermarkt, winkels en veel restaurants en bars waar het Beierse thema goed terug te zien is. Deze bevinden zich voornamelijk rond de Platzl, het plein midden in het dorp.
lees meer
verberg


Wintersport Kimberly Canada - de beste skivakantie - Skien in Canada

2 accommodaties met in totaal 304 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 2
Kimberley Alpine Trickle Creek Lodge****
Direct aan de piste gelegen, ski-in, ski-out, een groot verwarmd buitenzwembad en twee buiten hot tubs met uitzicht over de piste: wat wilt u nog meer?
Bezetting: 2 t/m 6 pers.
Verzorging: Logies
16 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
Kimberley Alpine Polaris Lodge***
Gelegen direct aan de piste in Kimberley (Britsh Columbia) is de Polaris lodge de ideale locatie voor uw zorgeloze wintersport vakantie.
Bezetting: 1 t/m 6 pers.
Verzorging: Logies
16 december 2017
vanaf €

kies links een verfijning
resultaat 2

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Inschrijven nieuwsbriefLike us op facebook!


10:56:07 | 2,36 | -Canada-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch