Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Canada

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Glacier Mountaineer Lodge

Kicking Horse › Glacier Mountaineer Lodge***

De Glacier Mountaineer Lodge is een mooi ingerichte drie sterren lodge met in totaal 130 appartementen, een outdoor hot tub, sauna en stoomcabine. Ski-in ski-out door de zeer gunstige ligging aan de piste.

Deze lodge vormt met zijn ligging aan de Plaza het middelpunt van Kicking Horse Resort. De lodge is opgesplitst in twee gebouwen, de Glacier Lodge en de Mountaineer Lodge. Beide lodges beschikken over nette één-, twee- en driekamerappartementen met volledig ingerichte keukens. Daarnaast zijn er een aantal guest rooms die qua inrichting en grootte vergelijkbaar zijn met hotelkamers. Vanuit de appartementen heeft u een prachtig uitzicht over de Rocky Mountains of het skigebied. Voor de ontspanning na het skiën is er een outdoor hot tub, sauna en stoomcabine. Een dag niet skiën en toch de spieren in beweging zetten? Dan kunt u terecht in de fitnessruimte van de lodge. Al deze faciliteiten zijn gratis voor u als gast van de Glacier Mountaineer Lodge. 's Avonds loopt u zo naar de pistezijde van de lodge waar enkele restaurants zich bevinden.

Prijsopmerkingen

Inclusief

7 overnachtingen, een 5 daagse liftpas Kicking Horse, een retourvlucht Amsterdam - Calgary in economy klasse incl. luchthavenbelasting en de lokale en provinciale toeristenbelasting.

Exclusief

Borg (ter plaatse te betalen), transfer (op verzoek kunnen wij dit op maat voor u organiseren)

Opmerking

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op een vluchttarief in de voordeligste economy klasse. De prijscategorie van de accommodatie, transfer en liftpas is inclusief vroegboekkorting. Mocht de vlucht in de voordeligste klasse volgeboekt zijn, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden voor een hogere klasse. Bij het vastleggen van de reis kunnen de tarieven van accommodatie, transfer en liftpas door extra aanbiedingen of kortingen zowel lager als hoger uitvallen.

Prijsberekening

Kamertype
3 kamer 6
Verzorging
Logies
Reisgezelschap
6
Aankomst
za 31 maart 2018
Vertrek
za 07 april 2018
Duur
7 nachten/8 dagen
Vervoer
6 volw. (6 x € 1482)
€ 8892
Reserveringskosten
€ 40
Totaalprijs
€ 8932
(Gemiddeld pp)
€ 1489

Accommodatietypes

  • 2 persoonskamer Guest room (1 t/m 2 pers.) hotelkamer (1x king bed) badkamer (bad of douche) 1 toilet
  • 2 kamer 4 (2 t/m 4 pers.) slaapkamer (queen bed) badkamer (bad- en douchecombinatie) toilet
  • 3 kamer 6 (3 t/m 6 pers.) 2 slaapkamers (2x queen bed) badkamer (bad of douche) 1 toilet

10:58:22 | 5,01 | -Canada-NL | NMT-WEB-118TourWeb © NetMatch