Welkom bij de wintersport reisorganisatie naar Canada

Skien in Frankrijk met TOT
U bevindt zich hier:
Kicking Horse

Wintersport Kicking Horse

Kicking Horse is een relatief jong ski resort met een Nederlands tintje. Het heette eerst Whitetooth toen de locals uit de stad Golden de eerste ontwikkelingen begonnen. Vervolgens kwam het in handen van het Nederlandse Ballast Nedam en werd een 40 jaren plan ontwikkeld.
De naam veranderde toen naar Kicking Horse en inmiddels is het weer in Canadese handen. Het 40 jaren plan is zichtbaar in een prachtige maquette in het dorp, loop daar eens binnen en zie hoe ambitieus de plannen zijn! Het dorp is gebouwd aan de voet van een spectaculair skigebied. Gelegen op minder dan 2,5 uur van Banff en 4 uur van Calgary is deze bestemming een must voor uw skisafari! U rijdt eerst door het dorp Golden. Van daar is het zo’n 10 kilometer klimmen naar Kicking Horse Mountain Resort. Het ski resort is klein en knus. Het biedt alles wat u nodig heeft voor een zeer geslaagd wintersportverblijf.

De accommodaties zijn prachtig qua bouw en liggen aan of op maximaal 5 minuten lopen van de piste. Zowel de hotels als de chalets zijn bijzonder met hun modern design in bergstijl. Het middelpunt van het ski resort is de Gondola Plaza. Deze bevindt zich onder aan de berg bij het vertrekpunt van de Golden Eagle Express Gondola. Aan de plaza ligt de daylodge waar u terecht kunt voor de liftpassen en de skilessen. Er zijn diverse gelegenheden voor een heerlijke lunch en een gezellige après ski. Ook de restaurants, de skihuur, de kleine supermarkt en de sport- en souvenirwinkels bevinden zich aan de plaza. Ga voor een goede kop koffie naar de Slopeside Deli. Het terras van restaurant Peaks Grill ligt pal aan de piste en is een ideale plek om even uit te rusten in de zon. U ziet vanaf hier iedereen naar beneden komen, perfect meetingpoint! Eagle’s Eye restaurant is Canada’s hoogste restaurant. Het uitzicht is werkelijk spectaculair, u heeft zicht op maar liefst 5 National Parcs. Op het menu vindt u diverse lokale kwaliteitsgerechten. De ijsbaan ligt aan de piste en voor de kinderen is het tubing park een groot avontuur. Kicking Horse heeft een zogenaamd 40 jaren plan waarin het dorp nog verder ontwikkeld wordt. Er zijn nieuwe wijken met accommodaties gepland en ook het skigebied zal uitgebreid worden met extra liften. Zo hoopt het resort uit te groeien tot één van de grote skibestemmingen in Noord Amerika.
lees meer
verberg


Wintersport Kicking Horse Canada - de beste skivakantie - Skien in Canada

3 accommodaties met in totaal 379 reismogelijkheden
Sorteer op: Naam Prijsklasse Kwaliteit
resultaat 3
Kicking Horse Glacier Mountaineer Lodge***
De Glacier Mountaineer Lodge is een mooi ingerichte drie sterren lodge met in totaal 130 appartementen, een outdoor hot tub, sauna en stoomcabine. Ski-in ski-out door de zeer gunstige ligging aan de piste.
Bezetting: 1 t/m 6 pers.
Verzorging: Logies
31 maart 2018
vanaf €

kies links een verfijning
Kicking Horse Palliser Lodge***
Deze nette lodge biedt 55 hotelkamers en appartementen, gelegen direct aan de piste en op nog geen 5 minuten lopen van de Gondola Plaza; een ideale uitsvalsbasis voor uw skivakantie in Kicking Horse.
Bezetting: 1 t/m 6 pers.
Verzorging: Logies
31 maart 2018
vanaf €

kies links een verfijning
Kicking Horse Vagabond Lodge***
Deze zeer knusse accommodatie in het Kicking Horse Mountain Resort, beschikt over warmte en charme, die doet denken aan de Historische Canadian National Parks Lodges, maar met voorzieningen en service van topkwaliteit.
Bezetting: 1 t/m 3 pers.
Verzorging: Logies
31 maart 2018
vanaf €

Klik voor de prijzen en beschikbaarheid van 80 reizen
resultaat 3

Welke informatie wilt u?


Bel mij / mail mij
Offerte aanvraag

Trustpilot

Inschrijven nieuwsbriefLike us op facebook!


10:55:50 | 2,56 | -Canada-NL | NMT-WEB-119TourWeb © NetMatch